Termeni si conditii

Magazinul on-line www.belmondo-bijoux.ro  este dezvoltat si administrat de SC MONDOPROFIT SRL. Informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC MONDOPROFIT SRL si a furnizorilor sai, fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea fara dreptul de utilizare, obtinut in scris, a oricarui element se pedepseste conform legii. Prin accesarea acestui magazin acceptati termenii şi conditiile de mai jos. Proprietarul magazinului are dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a accesa acest site de comert electronic.

Confidentialitate
Firma noastra depune toate eforturile sa ofere utilizatorilor o navigare online pe site-urile noastre cat mai usoara si placuta dar in acelasi timp sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs. personale. In acest sens, dorim sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si faptul ca ne asiguram ca informatiile pe care ni le furnizati sunt folosite doar in scopurile mentionate.

SC MONDOPROFIT SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii si mentinerii contactului cu clientii/utilizatorii site-urilor detinute (pentru confirmarea si livrarea comenzilor), precum si in scopul informarii acestora asupra ofertelor/promotiilor/ produselor noi lansate (numai cu acceptul utilizatorilor) si a aspectelor legate de functionarea site–urilor detinute. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora sau in cazul in care firma noastra face demersuri pentru recuperarea unor pagube (costuri de livrare si retur) create de clienti neseriosi care lanseaza si valideaza telefonic comenzile lor pe care ulterior nu le mai ridica de la curier sau de de la posta. De asemenea, unele date personale sunt trecute pe plicurile/coletele ce contin produsele comandate de la noi care ajung in posesia firmelor de curierat sau servicii postale ce manipuleaza aceste plicuri/colete.

Utilizatorii care si-au dat acordul pentru a primi informari comerciale de la noi pot opta oricand din contul lor pentru incetarea trimiterii informariilor comerciale catre ei. SC MONDOPROFIT SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresele de e-mail ale utilizatorilor unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-urilor detinute, nu divulga adrese de e-mail altor persoane care acceseaza paginile site-urilor detinute. Utilizatorii care si-au creat cont pe site-urile detinute de SC MONDOPROFIT SRL sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si a parolei lor, cat si pentru orice activitate desfasurata din contul respectiv.

Protectia datelor personale
Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC MONDOPROFIT SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de clienti si de a tine legatura cu utilizatorii care si-au dat acordul sa primeasca informari comerciale de la noi.

Utilizatorii sunt obligati sa ne furnizeze datele personale solicitate in formularul de deschidere a contului si de lansare a comenziilor ferme si in formularele de precomanda sau de contact, acestea fiind necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor oferite de SC MONDOPROFIT SRL prin site-urile detinute. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina imposibilitatea SC MONDOPROFIT SRL de a va furniza serviciile si produsele solicitate.

Conform legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale. SC MONDOPROFIT SRL confera dreptul utilizatorilor de a modifica datele de contact inregistrate in contul lor prin simpla autentificare in contul lor si modificarea datelor. De asemenea utilizatorul poate solicita oricand stergerea contului detinut si implicit a datelor inregistrate in contul sau printr-o solicitare scrisa trimisa prin posta sau curierat cu confirmare de primire la adresa societatii noastre care este publicata pe fiecare din siteurile detinute.

Raspundere
SC MONDOPROFIT SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea acestui site.
SC MONDOPROFIT SRL nu este responsabila pentru:

Intarzierea livrarii comenzii de catre furnizorul de servicii postale.

Distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.

Pagubele, accidentele sau defectiunile produselor cumparate din acest magazin produse prin utilizarea acestora.

Diferentele de culoare, nuanta, accesorii sau alte detalii ale produselor prezentate. Toate produsele sunt lucrate manual, astfel incit apar mici diferente intre aceste caracteristici.

Imposibilitatea de a onora o comanda datorita epuizarii stocului.

Informatiile incorecte sau eronate furnizate de catre cumparator. Datele de identificare pot fi corectate oricand de catre utilizator, prin accesarea contului personal.

Returnarea marfurilor
SC MONDOPROFIT SRL va ofera posibilitatea, daca produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor, de returnare a acestora in termen de 14 zile lucratoare de la primire.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (Ord. nr. 130/2000).
Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ord. nr. 130/2000).
Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.
Produsele vor fi returnate in ambalajul original, cu componentele sau accesoriile primite la cumparare. Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.

Termen de livrare
Livrarea se face Curierat rapid, cu plata ramburs sau plata online prin ,,eu platesc,,
Pentru produsele existente in stoc, termenul de livrare este intre 1 si 3 zile lucratoare, in functie de serviciul de livrare ales. Termenul de livrare poate fi marit in mod exceptional din cauza unor factori exteriori: conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.
Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru nerespectarea acestor termene.

Servicii
Toate preturile afisate pe site sunt in lei si contin TVA.
Inainte de a cumpara, utilizatorii pot vizualiza valoarea finala a tranzactiei (fara transport) exprimata in lei. Utilizatorul are posibilitatea de a reveni la formularul de comanda si de a modifica numele, adresa de livrare, numarul de telefon, precum si unele optiuni. Comenzile vor fi confirmate prin trimiterea unui mesaj automat in contul de posta electronica indicat de utilizator. Comenzile vor fi validate dupa confirmarea telefonica la numarul de telefon indicat de utilizator in formularul de comanda. Comanda va fi expediata in termen de maxim 24 de ore de la validare. Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi trimise in prima zi lucratoare care urmeaza validarii comenzii.
Comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clientii care nu au ridicat coletele prin Posta Romana sau curier rapid vor fi automat anulate.

Litigii
Prin utilizarea site-ului ,utilizatorul este de acord cu “Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice litigiu, de orice natura, care ar putea aparea intre utilizator si SC MONDOPROFIT SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta cale este epuizata, disputa va fi solutionata in instanta, conform legislatiei romane in vigoare.
Este interzisa copierea sau reproducerea oricaror informatii continute pe site fara aprobarea scrisa a proprietarilor acestuia.