Retur produse

Returnarea produselor se face pe cheltuiala Clientului în termen de 14 zile de la data recepționării produsului la adresa:
str Transilvaniei nr 6 bl J1 sc C ap 51,Oradea,Jud.BIHOR

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc..
 
Puteti solicita returul  in urmatoarele cazuri:

  1. Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
  2. Produs in colet deteriorat. 
    Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul trebuie fotografiats, se intocmeste un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.
  3. Produse livrate gresit.
     In cazul in care s-a livrat un alt produs decat cel comandat.
    Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus 1, 2, 3 (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina noastra.