Plata & Livrare produse

Modalitati de plata

Optiunile de plata pentru contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul magazinului online www.belmondo-bijoux.ro sunt urmatoarele:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

2. Ramburs in lei, integral, la livrare, la curier
In momentul platii, clientul va primi chitanta cu contravaloarea achitata.
Suma de plata trebuie sa coincida cu cea confirmata la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail + taxa de transport acolo unde este cazul.

Livrare produse

Produsele comandate de pe site-ul nostru sunt livrate prin Fan Courier
Termenul de expediere poate să difere în funcție modelul ales.
Pentru comenzile a căror valoare depaseste 200 de lei (exclus taxele de transport), livrarea este gratuita.
In orasele, satele sau comunele in afara ariei de acoperire a curierului, se percepe o taxa suplimentara care va fi comunicata telefonic la confirmarea comenzii.

COST transport 25 lei.
Produsele vor fi insotite de factura, certificat de garantie.